loder_img.png

Een moment geduld aub, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

Fiat

Ducato Combinato 35 3.0 Natural Power L2H2 Camper *Euro 6* Airco/Thule Dakluifel/Bed 160*200*Keuken/WC*

Bouwjaar: 05-07-2017
Brandstof:
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 199.035 km

Volledig omgebouwde Fiat Ducato Combinato 35 3.0 Natural Power L2H2 Camper met CNG en Euro 6! Het betref een ducato op CNG waar alle injectoren, bobines en bougies recent extra zijn vervangen boven op de gewone werkzaamheden van de bus. Voordeel is dat deze als "groen" gezien wordt en je er dus gewoon hartje (bijv.) parijs mee in kan. Geen gedoe met milieu zones.

-Thule dakluifel
-bed 160cm*200cm
-Grote keuken
-Bed om te bouwen tot zithoek
-Alle water en elektravoorzieningen
-Standkachel
-Dubbele airco
-Downlufters
-WC

 

Genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW tenzij anders vermeld. Al onze auto's worden geleverd met NIEUWE APK en NAP certificaat! Prijs op basis van meeneemprijs. Kijk bij de afleverpakketten op onze site naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van diverse afleverpakketten, bijvoorbeeld met BOVAG-garantie. De verkoper kan u adviseren bij het maken van uw keuze. Inruil is altijd welkom. U vindt Autoberndes aan De Groote Heeze 5 te Heijen, gelegen aan de snelweg en op 15 minuten rijden van Nijmegen.

Uitbreiding garantie mogelijk tot 1 jaar of 2 jaar. Tevens garanderen wij alle kilometerstanden (NAP) en bouwjaren. WWW.AUTOBERNDES.NL Nick Berndes: 06-23154379.

€ 29.900,- (Marge)

Fiat Ducato Combinato 35 3.0 Natural Power L2H2 Camper *Euro 6* Airco/Thule Dakluifel/Bed 160*200*Keuken/WC*


Wilt u meer weten over onze auto's of diensten?
Laat het ons weten.


Neem contact met ons op

Nick Berndes

Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, in- en verkoop


Ons verhaal

Wij zijn een autobedrijf dat zich niet verbindt aan de naam van een enkel merk, maar een eigen gezicht heeft neergezet met een brede range aan merken, voor zowel een standaard middenklasser, maar zeker ook voor “iets speciaals”. Wij zijn sterk in auto’s met weinig kilometers en kwaliteit is een absolute must.

Bekijk volledig aanbod
main_bottom_signature_image_1560522498.png
Morgen Internet - Light website